látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra használata
Get Adobe Flash player

Kamagra Rágótabletta

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potenciajavító gyógyszerek közé sorolható, melyek hatékonyan gyógyítják a merevedési gondokat és jelentősen javítják a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmilyen potenciabetegségük sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a vevőbarát vásárlás során:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, újratervezése során minimalizálták a mellékhatásokat. Az új fajta most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

A potenciaerősítő készítményeink mindegyike beszerezhető online patikánkban, ahol néhány kattintással elintézhető, hogy 1 nap leforgása alatt a megvásárolt termék az otthonában legyen. A diszkréció természetesen 100%, ezért senki sem fog tudni a rendeléséről. A vásárlók legfőbb szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire hiteles minőségűek készítményeket árulnak, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az online shopunk olcsó árakkal és akciókkal várja vásárlóit, akiket hosszú időre igyekszünk ügyfelünkként számon tartani.

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használata éppannyira fontos, mint a használati betegtájékoztatók szerint eljárni, ugyaniscsak így lehet biztosítani, hogy a ragyogó potenciaerősítő szer megfelelő hatásával valóban növelje a szexuális teljesítményt. A tabletta való bekerülését követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai hatóanyagok felszívódnak a az emberi testben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta szedésekor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevőkből és az óhajtott erekció ezért hosszabb ideig tartó és nagyobb fokú lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén elrágható és 30 másodpercig való ízlelése után a nyálkahártya révén a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata során alkohol, koffein és energiaital fogyasztása ellenjavallt.

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciafokozó hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, melynek során a főbb összetevői, a Sildenafil elegendő vért pumpálva a péniszbe hosszú távú merevedést idéz előadja 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális izgatás hatására a hímvessző bekenésére simaizomzata elernyed és a véráramlás fokozottá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciafokozó szer kiváló termék erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma orvoslására. A világszerte csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori kórság több millió férfi életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a korábbi drasztikus orvoslási módokkal szemben eredményesen és diszkréten kezel. Nincsenek többé titkok, mertgyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mint mielőtt az kiderülne. A lelki eredetű, vagy stresszes életmód okozta átmeneti impotenciát is hatásosan orvosolja.

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak ugyanúgy ajánlott, mint merevedési gondokkal küzdő ifjabb és korosabb társaiknak. A szexuális teljesítménynövelésre szakosodott Kamagra gyógyszercsalád egyik legfiatalabbtagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A szexuális együttlétek között szükséges regenerációs idő is igencsak lerövidül, ami több egymás utániintim együttlétet és többszörös orgazmust biztosít. Nem kell attól félni sem, hogy tartósan merevedést érez, a potenciafokozó tabletta csak abban az esetben hozza létre fokozott merevedés hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Nem árt szólni arról is, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, rettentő erősen meg tudja többszörözni szexuális potenciájukat.

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciajavítóhoz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy szem pirula négy intim együttlétre elegendő, amennyiben az teljes tabletta felhasználásra kerül egy-egy nemi aktus alatt. A színes tabletta összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, mely ennek hála tartós és fokozott lesz. A 100mg-os dózis szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú használóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a felhasználó megtudhatja Kamagra termékek jellemzőek vonásait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra válaszul a hímvessző bekenésére hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott erekciót, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghez vihető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a hímvessző bekenésére simaizomszöveteit elernyesztve, sokkal több vért pumpál a hímvessző bekenésére barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két aktus közötti újrakezdési idő lerövidülése, és egy alkalmi pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedéseKamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óra leforgása alatt maximum egy darab potencianövelőt szabad alkalmazni. A tabletta porciózható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elég a potenciaerősítő a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag használata, mivel gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erősebb fejfájás.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a fogyasztó tetszetősnek lássa a termék külsejét is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külsőleg megjelenése minden olyan külsőleg jellemzőt birtokol, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legfiatalabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külsőleg színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel azt gondolták a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciafokozó mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben kapható.

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta külsején a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak gravírozott, mint általában a legtöbb potenciaerősítő gyógyszer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás

csomagolás védi a szemeket a külsőleg sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a tabletták nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú piruláknak a nincs közepe, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabot tartalmazó csomagolás egy pont akkora méretűre dobozba került, mint a pezsgőtabletta.

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben jelentkeznek használatánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy tartós terápiás célú használata előtt ajánlott szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember döntse el a szedése kockázatos-e vagy sem, és,hogy mekkora adag elegendő kezdő adagként a beteg számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul előadja a

– vérnyomás ingadozás,

– erősebb migrénes fejfájás

Az utóbb említett két szimptóma legfőképpen olyankor fordul előadja, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Szélsőséges esetben komolyabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert szed párhuzamosan. Tehát mindenképp kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Komoly szembetegségeknél is kockázatos a használata, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A használata más készítményekkel elképzelhető, abban az esetben, ha kiderült, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval A nitrát származású gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok ugyanúgy kizárhatják a potenciajavító alkalmazását. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javallottszakember megkérdezése, aki bővebb felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítményekhatásait illetően.

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára Magyarországon átlagosnak mondható, vagyis más potenciajavító gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, darabonkénti ára sokkal kedvezőbbek. 7darab úgy 15000Ft-ért vehető meg.

A túlzottan olcsó készítmények gyanút kell, hogy keltsenek a fogyasztóban, ugyanis a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol gyakorlott használók írják le tapasztalataikat a termék jellemzőiről, elsősorban hatásáról, mert mindenki erre kíváncsi leginkább.

Kamagra Rágótabletta hamisítványokKamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciaerősítő készítmények széles skáláját biztosítja erekciós zavarok kezelésére és nemi potencianövelésre, védjegyeire igyekszik a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Eredeti gyógyszer blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a használó dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú másolatok kockázatosak is lehetnek. A vásárlásnál a fogyasztók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta utánzott gyógyszer a piacon.

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciafokozó nem vásárolható meg a nálunk lévő gyógyszertárakban, mert nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak külföldi gyógyszertárakban vehető meg, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula.A világhálón keresztül is megvásárolható online gyógyszertárakban, mint például cégünktől, amelyet mi is külföldről szerzünk be. A rágótabletta új terméknek számít a Hazánkban kapható potencianövelők körében, ugyanis alig egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ennek ellenére népszerűsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet nagyszerű hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli megvételi lehetőségei a legjobb választás azok számára, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek módjáról a fogyasztók minden részletre kiterjedőek információt kaphatnak internet patikánkban.

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta vásárlásakor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Jó szándékunk bizonyságaképp felajánljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, melynek köszönhetően a vásárlók megismerhetnek más potencianövelő készítményeket is. Az ismert online gyógyszertárak, mint például cégünk is garanciaadásnál tájékoztatjukaz ügyfeleket kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha megígérik, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírt helyes alkalmazási mód szerint alkalmazzák a készítményt. A nem megfelelően használt potencianövelő termék hatására és egyéb kedvezőtlenebb mellékhatásaira cégünk nem ad garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 °C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időnek belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta másnak használatra nem odaajándékozható.

Gyógyszertárunk ezen lapján a Kamagra Rágótabletta potenciaerősítő -ről elolvashat mindent. Kamagra Rágótabletta áron alul megrendelhető  a Kamagra rendelés oldalon !